top of page
Utama
Tentang Kami
Rawatan
Galeri
FAQs
Hubungi
English
Malay

Perihal Kami

Ditubuhkan pada Disember 2004, Klinik Pergigian IdraMawar juga sebelum ini dikenali sebagai 'Klinik Pergigian IdraMawar' yang berpusat di Bandar Baru Ampang. Strategiknya terletak di kawasan perniagaan Ampang Water Front, Ampang, Selangor, Malaysia, yang hanya mengambil masa 10 minit memandu dari Ampang Point dan kira-kira 6 minit memandu dari AEON BIG Ampang.

 

Klinik Pergigian Idramawar telah menyediakan penjagaan pergigian yang berkualiti di Ampang Waterfront selama lebih daripada 20 tahun. Pakar bedah pergigian utama kami, Dr. Noreen, mempunyai lebih daripada 22 tahun pengalaman dalam amalan swasta. 

 

IDRA nama klinik kami membawa maksud "Pemulihan Pergigian Bersepadu dan Estetik" manakala "Mawar" ertinya Ros dalam Bahasa Malaysia. Mawar adalah bunga yang berbau wangi dan kami percaya bahawa kami menyediakan perkhidmatan yang setaraf dengan bunga mawar. Anda akan disambut oleh kakitangan kami dalam lawatan setiap anda. Apabila anda melawat klinik kami, senyuman anda adalah keutamaan kami.

ADDRESS

No. 32-1, Jalan AWF 1,

Ampang Waterfront,

68000 Ampang,

Selangor, Malaysia

                +6 03-42806966

                +6 0111-2966627   

   

        idramawar@gmail.com

     

       

 

bottom of page